Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3853 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dziekuje ci styl27 ale coz sprzatneli mi autko sprzed noska...
ale co tam miał ten defekt

a co do reszty hej panowi co za lustracja ???? i skakanie sobie do oczu hmmm???? wyluzujcie

a tak pozatym tematem moglibysci mi podac linka do tej stronki na ktorej sie lustrujecie
Chciałabym kupic samochod i mysle ze mogł by mi sie ten link przydac by zdobyc wiecej ifno na temat tego auta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
Prosze cie bardzo: w2.brreg.no/motorvogn/
I pamietaj ze jezeli kupisz samochod na ktorego jest wziety kredyt to ty przejmujesz ten kredyt.

A co do tego kogos z ladnym zdjeciem to ja juz zakonczylem ten temat.
Mysle ze kazdy wyciagnie z tego wnioski sam.
Kami pamietaj ze mamy w stavanger fajnego mechanika polaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
kkkrzysztof napisał:

Kami pamietaj ze mamy w stavanger fajnego mechanika polaka
Krzysiek,dasz mi jakby co namiary?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
Oczywiscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
jak mozesz to mi tez poodaj manaiary i jak ten mechanik nie ma nic przeciwko to podaj je jawnie wiesz zawsze reklama
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
On raczej reklamy nie potrzebuje. Wiesz jest tutaj spora grupa polakow ktorzy tu juz dosc dlugo mieszkaja i chyba wszystcy do niego jezdza. No ale jakby co to daj znac to cie z nim skontaktuje.Nie odbiera nr ktorych nie zna.Wsumie to tak jak ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Majster_B)
Wiking
Osobiście wolę płacić dużo więcej Norwegom, niż gdybym miał naprawiać taniej u Polaka. Ten naród ma "kombinowanie" we krwi. Tyle razy się przejechałem na Polakach, że prawie żadnemu nie ufam. Kilkoro z moich znajomych w Norwegii ma takie samo zdanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Majster_B napisał:
Osobiście wolę płacić dużo więcej Norwegom, niż gdybym miał naprawiać taniej u Polaka. Ten naród ma "kombinowanie" we krwi. Tyle razy się przejechałem na Polakach, że prawie żadnemu nie ufam. Kilkoro z moich znajomych w Norwegii ma takie samo zdanie.

Przeczytalem te twoja wypowiedz a chwile pozniej w poscie Politikontroll..
przeczytalem kolejna twoja wypowiedz, cytuje :

Majster_B napisał:

Muszę przyznać, że większość spotkań z polską policją wspominam pozytywnie. Z Norweskimi nie miałem przyjemności, ale za to złapali mnie celnicy i zapłaciłem mandat za butelkę whisky, dwa kartony papierosów i dwa wina. Do tego towar skonfiskowano. Mandat 900 kr
:-

Czyli co, butelki whisky, win i papierosow juz NIE WOLISZ kupowac u Norwegow ??? Tylko jak to narod polski, piszesz, ma we krwi kombinujesz z przemytem ???
Wez moze przymiar na najblizsza sciane i dobrze sie rozpedz z glowa mocno wychylona do przodu....moze ci sie cos poprawi jeszcze ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ale trzeba oddac czesc sprawiedliwosci i dodac,ze Majster nie wykluczyl siebie w pierwszym poscie z grona tych co krew maja popsuta (przy czym ostrzegl nas tez przed soba) i solidarnie przemyca uzywki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok